PenSav Kft

Rendelés: +36-30/349-7533
header-logo

Üdvözöljük

Üdvözöljük

A PENSAV Élelmiszeripari Szolgáltató Kft. 2009.03.13-án alakult a mai napig változatlan formában – családi vállalkozásként - működik, folytatva az Ősi magyar legjobb élelmiszeripari hagyományait.

Vállalkozásunk a megalakulást követően szakhatósági engedélyek hozzájárulásával saját tulajdonú Savanyító üzemet valósított meg Penészleken. A nagy volumenű beruházás 2009-2011 év között zajlott, így 2011 évvégére, már saját savanyított termékek gyártásával forgalmazásával törhettünk a piacra.

Fő profilunk az Egyéb gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás és -értékesítés, ezen belül is elsősorban a savanyúságféleségek előállítása.

Értékesítési területünk az egész országra kiterjed, mind a kis-, mind pedig a nagykereskedelem területén.

Üzemünk rendelkezik HACCP minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, melynek lényege a minőségmegőrzés és a nyomon követhetőség. Rozsdamentes gépekkel dolgozunk. Csak hazai terméket vásárolunk közvetlenül hazai termelőktől.

A piac változásinak és a mai kor igényeinek megfelelően cégünk folyamatosan fejlődik, mind a gyártás során alkalmazott technológia, mind a kínálat terén. Termékpalettánkat minden évben igyekszünk a vásárlói igényeknek megfelelően új termékekkel bővíteni.

Cégfilozófiánknak elsődleges célja a munkánk eredménye, melynek igazi elismerése maga az elégedett vevő. Hogy ezt elérjük, igyekszünk maximálisan kiszolgálni vásárlóinkat, olyan termékekkel, amelyek kielégítik a modern életformával szemben támasztott igényeket.

A tartós üzleti kapcsolatban hiszünk és többek között rendkívül fontos számunkra, hogy folyamatosan jó minőségű termékeket gyártsunk!

Alapelvünk, hogy minél egészségesebb élelmiszereket kínáljunk, amelyek megfelelnek a mai igényeknek. Az elmúlt idők nehéz, tartalmas konyháját felváltották a könnyű, változatos ízek, az egészséges ételek, ennek megfelelően cégünk termékei a lehető legkevesebb tartósítószert tartalmazzák, s a hőkezelt, csomagolt termékekkel szemben megőrzik vitamin- és tápanyagtartalmukat, kiváló vitaminforrást biztosítva az őszi-téli hónapokban is.

A gyártás során a természetes ízek fenntartásához elterjedéséhez, megismeréséhez kizárólag természetes aromákat használunk fel. A feldolgozás során a zöldségek frissek, ropogósak és Őseink hagyományos ízével őrizzük minőségét, stabilitását.

A legtöbb termékünk nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért nemcsak az egészséges táplálkozást folytatók, hanem cukorbetegek is fogyaszthatják.

Saját csomagoló technikánknak köszönhetően, termékeinket többféle kiszerelésben teljeskörű összetevő leírással látjuk el és biztosítjuk vevőink számára.

Cégünk pénzügyi alakulása 2011. évi nyitást követően évről évre növekvő tendenciát mutat, igazolva termékeink kiváló minőségét, megismerését, elterjedését.

A PENSAV Kft. a Nyírségben, Penészleken található.

static map